Bellyfit

Bellyfit is een combinatie van yoga, pilates, fitness en dans.  Door Bellyfit te beoefenen wordt je sterk en fit, je hebt plezier, en je ontspant. De yoga- en pilatescomponenten zorgen ervoor dat je je richt op je ademhaling, en dat je in contact blijft met je lichaam. Het is een allround workout waardoor je je lichamelijk en ook geestelijk goed voelt.

Er is misschien geen tijd om naar dansles, yoga en de sportschool te gaan: maar wel tijd om een uur per week een Bellyfitles te volgen, waar aan alle behoeften voldaan wordt.

Bellyfit is speciaal ontworpen voor vrouwen: we maken bewegingen die goed voor ons voelen en die goed voor ons vrouwelijk lichaam zijn.

Bellyfit is voor alle vrouwen; je kunt altijd instappen en een gratis proefles nemen.

Yoga / pilates
In de les ontspan je, je stretcht je spieren en je verbetert je ademhaling door de yoga oefeningen. Door de pilates oefeningen versterk je je lichaamshouding en spieren.

Cardio
De cardio oefeningen zorgen ervoor dat je conditie op peil blijft en deze oefeningen houden de vaart in de les, waardoor je energie krijgt en transpireert. De fitnessbewegingen maken je spieren sterk.

Dans
Tegelijkertijd heb je plezier, want we dansen erbij, op heerlijke muziek. De dansstijlen waar de bewegingen op geïnspireerd zijn: buikdans, Afrikaans, en Bhangra.

Usha Uppal is gecertificeerd Bellyfit docente en geeft de lessen met heel veel plezier.